Termeni si conditii de utilizare

Folosirea Site-ului www.comparo.ro in vederea vizualizarii sau achizitionarii de produse si servicii oferite, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos.


Comparo.ro - este denumirea comerciala a site-ului de comparare credite, comparare asigurari, comparare utilitati de gaz, comparare energie, comparare comunicatii si TV administrat in Romania.


Date de contact - informatii de contact pentru intermediar email contact@comparo.ro


Furnizor - orice partener direct sau indirect furnizor de produse de asigurare, utilitati sau telefonie compania de brokeraj, societate de asigurare, utilitati de gaz si energie sau servicii de comunicatii telefonie, fixa, mobila, Internet si TV.


Entitate creditoare - persoana juridica autorizata sa desfasoare activitate de creditare pe teritoriul Romaniei, fie in temeiul Ordonantei de urgenta nr. 99/2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului, fie in temeiul Legii nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare.


Client - persoana fizica sau juridica din Romania.


Cumparator - orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul comparo.ro si care agreeaza Termenii si Conditiile site-ului.


Site - domeniul www.comparo.ro, subdomeniile acestuia si orice aplicatii legate de acesta.1.Acceptarea Termenilor si Conditiilor

1.1. Folosirea Site-ului www.comparo.ro in vederea vizualizarii sau achizitionarii de produse si servicii oferite de Intermediar, implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor de mai jos.

1.2. Folosirea Site-ului www.comparo.ro si produsele furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, Cumparatorul confirma ca are cel putin varsta de 18 ani. Orice utilizare a Site-ului de catre persoane care nu au varsta de 18 ani implinita este interzisa. Este responsabilitatea Cumparatorului sa se asigure ca Site-ul nu este utilizat (pe contul sau sau in alta modalitate) de utilizatori cu varsta sub 18 ani.

1.3. Prin inregistrarea unei Comenzi pe www.comparo.ro Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Intermediarul si Furnizorii acestuia isi deruleaza operatiunile comerciale.

1.4. Cumparatorul isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la corectitudinea datelor introduse in formularele de calcul a ofertarii - asigurari, utilitati, comunicatii, Internet sau TV.