Apasa

Spune stop Imbatranirii! ERADICARE SOC RIDURI! Doar 109 lei in loc de 610 lei, pentru 2 sedinte Tratament cu injectie intradermala (fara ace) cu Oxigen si/sau Microdermoabraziune Oxigenata, numai la Centrul Dectro Romania! Bonus: o sedinta Epilare definitiva prin electroliza.
( Pe timpul sezonului cald voucherul va fi compus din 2 sesiuni de terapie cu oxigen, micordermabraziunea oxigenata este recomandata exclusiv pe timpul sezonului rece deoarece expunerea solara dupa tratament prezinta factori de risc.)

Centrul DECTRO Romania este singurul centru ITACO International. Aceste comercializeaza si utilizeaza aparatura originala CANADIANA ultraperformanta pentru stoparea definitiva si vizibila a ridurilor, dar si pentru epilarea definitiva prin electroliza. Vino sa testezi pe tine insati, diferentele visibile ale unui tratament realizat cu aparatura de inalta calitate, si te vei indragosti pe loc de noua ta infatisare! Dectro Romania, realizeaza si cursuri de Self Make-up pentru ca frumusetea tenului tau sa se pastreze si dupa tratamente.  • pret initial: 610 lei
  • discount: 82%
  • timp ramas: -447z 23o 9m
  • au cumparat deja: 0 clienti

GetaDeal
1 2 3 4 5 0 comentarii

Ai cumparat vreodata de la GetaDeal? Ne poti spune parerea ta despre serviciilor lor?

Despre GetaDeal

Comentariile utilizatorilor la aceasta oferta

Nume:*
Email:*

Mesaj:*
Ce zi este astazi? (ex: luni)

Vrei un avatar personalizat? Incarca-l pe Gravatar si-l vom recunoaste automat.
Daca deja ai un avatar setat, trebuie doar sa comentezi cu adresa de email a contului Gravatar.