Apasa

Ofertant : TeamDeals

Logo TeamDeals

Data aparitie: 2010-11-29
Numar angajati: -
Cifra de afaceri: -
85949 oferte publicate pe Comparo

Info luna precedenta:
Reducere medie: -
Vanzari: -
Economii: -

Rating actual:
1 2 3 4 5
vezi website

Nume:*
Email:*

Mesaj:*
Ce zi este astazi? (ex: luni)

Vrei un avatar personalizat? Incarca-l pe Gravatar si-l vom recunoaste automat.
Daca deja ai un avatar setat, trebuie doar sa comentezi cu adresa de email a contului Gravatar.
Nota acordata:
1 2 3 4 5
Avatar
Puiu:

Team DEALS cei mai mari mincinosi
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Magdalena:

am comandat 2 perechi de adidasi, nu potriveste marimea, am solicitat schimb de marime.Mi s-a spus sa trimit poza pe whatsapp cu modelul solicitat pt. schimb.Nu am mai primit nici un raspuns.Niste mincinosi!Am inaintat o reclamatie!Firma este Danube Trade pentru cei interesati.
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Magdalena:

am comandat 2 perechi de adidasi, nu potriveste marimea, am solicitat schimb de marime.Mis-a spus sa trimit poza pe whatsapp cu modelul solicitat pt. schimb.Nu am mai primit nici un raspuns.Niste mincinosi!Am inaintat o reclamatie!
Raporteaza Raporteaza

Avatar
filimon catalin:

Buna ziua Am cumparat un trafalet Paint Runner (9003152), de la Ama Logistic Desing-Partener Machteams, trimis cu Fan Courier, primit in 03.08.2018, AWB 4214800000713. L-am umplut cu lavabil. Mai intai, s-au deformat suportii. Tabla este forte subtire. La a doua umplere, a inceput sa curga la capacul recipientului si am facut o mizerie de nedescris. Asa ca am trecut la un trafalet clasic. Desi ideea este buna, executia chinezariri este foarete proasta, asa ca vi-l trimit inapoi. Nu-l pot folosi. Aceasta este o reclamatie. Rog luati atitudine. Cu stima Filimon Catalin
Raporteaza Raporteaza

Avatar
trifan:

Sunt niste hoti, am platit o trusa de chei 40 piese si chei Snap'N Grip si nu mi-au trimis decat cheile Snap'N Grip si nici astea originale.HOTI
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Marinela Tiron:

Cei mai mari tepari nu cumpărați.
Raporteaza Raporteaza

Avatar
nelu:

ma simt pacalit
Raporteaza Raporteaza

Avatar
naghi ioan:

Fericiti cei care nu au primit comanda!!! Eu am comandat un brad artificial cica calitatate premium....de o proasta calitate ,nu corespunde deloc cu descrierea si calitatea produsului, problema este ca pt retur nu pot lua legatura cu nimemi,doar mi se trimit o gramada de emailuri...deci teapa curata...nu comandati de la ei.
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Anna:

O mare înșelătorie !!!! Produsele primite nu au absolut nimic în comun cu descrierea lor de pe sait !!!!! Nu mai cumpărați de aici !!!!
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Alexandrescu Adela:

Foarte neseriosi! Comanda care ar fi trebuit sa ajunga in doua zile nu a ajuns nici dupa doua saptamani. Orientati-va spre alte site-uri daca vreti sa comandati ceva deoarece am observat ca foarte multe persoane au trecut prin experienta asta.
Raporteaza Raporteaza

Avatar
florin:

Tepari,una au în oferta și alta primești,niște nesimțiți nici nu mai răspunde la telefon,o sa fac sesizare la opc
Raporteaza Raporteaza

Avatar
dyana:

Produs necorespunzator! Bună am făcut o comanda prin firma team Deals, la o lenjerie de pat de la firma " Coverz Shop" si sunt total dezamăgită, nu corespund nici dimensiunile(este mult mai mică) și materialul este de proastă calitate.Am sunat de mai multe ori la această firmă, mi sa spus să aștept să ma sune ei pt. Lămuriri, dar nu au mai sunat și au închis telefonul. Aveți mare grijă. Verificați întotdeauna produsul înainte de al plăti! Eu am mers pe încredere și am luat țeapă.
Raporteaza Raporteaza

Avatar
Irina:

Buna ziua, am facut o comanda la TeamDeals la sfarsitul lunii noiembrie,dar nici pana in prezent nu stiu ce s-a facut cu ea.Nu am primit nici un telefon si nici o explicatie.Am trimis mesaj, am sunat,dar nu raspunde nimeni. Concluziile le trageti singuri, in ce ma priveste, nu vreau sa mai aud de site-ul asta!!!
Raporteaza Raporteaza