Apasa

Despre

Sa ne cunoastem!

Ce este comparo.ro?

 
Comparo.ro reprezinta locul in care sunt adunate cele mai bune oferte de reduceri de pe site-urile de profil de pe netul romanesc. Gasesti aici promotii de la Zumzi, BestDeals, FunDeal, precum si de la zeci de alte site-uri.

Ce tip de oferte gasesti?

Agregatorul nostru aduna oferte din domenii variate, precum: infrumusetare (saloane, epilare, sedinte de machiaj, impachetari, electrostimulare, tratamente faciale, etc.), vacante / servicii de turism, fitness, sanatate / relaxare, produse si servicii pentru casa / gradinarit, servicii IT / business, cursuri de diverse tipuri, produse / servicii destinate copiilor, auto / moto, cadouri personalizate si multe altele.

Cum se foloseste comparo.ro?

Comparo.ro pune accent inainte de toate pe utilitate si pe usurinta navigarii in site. Poti selecta inca de pe prima pagina filtrele prin intermediul carora poti vizualiza doar acele oferte de care esti cu adevarat interesat. Astfel, poti alege orasul, categoria, partenerul / site-ul de la care sa fie afisate ofertele (atunci cand exista anumite preferinte), data de folosire a ofertei / voucherului, precum si timpul ramas pana la expirarea reducerii.

Cum ma pot abona la ofertele care ma intereseaza?

Comparo.ro iti ofera posibilitatea de a-ti realiza un newsletter personalizat. Practic, alegi doar acele domenii de care esti interesat (ex. doar frumusete sau frumusete si vacante), iar ofertele sa fie valabile pentru orasul in care locuiesti.

Am realizat pentru tine un site cat mai util, usor de folosit, cu un design atractiv si cele mai bune oferte de pe piata adunate intr-un singur loc. Nu mai trebuie sa cauti in zeci de site-uri, o facem noi pentru tine! Ai ce iti doresti la indemana, in doar cateva minute si la doar cateva click-uri distanta. ;)

Asa ca, ce putem sa iti dorim? Shopping online cat mai placut!